Når dig og dit firma skal ud af huset, er du sikkert klar over, at der er mange ting, man skal holde styr på og have sørget for står klart. Her kan du få et overblik over de vigtigste ting at tænke på, når dit firma skal holde teambuilding.

 

Overblik

Først og fremmest er det vigtigt at få skabt et overblik. En god og nem måde, er at vælge en eller to personer, der er ansvarlige for alt den praktiske planlægning, som at booke og betale for de aktiviteter og lignende i skal igennem på dagen. På den måde bliver der holdt et overblik.

Tid og booking

Sæt gerne dato ret tidligt for jeres arrangement. Det er nemlig vigtigt at få booket aktiviteterne i god tid, da der er mange steder, der skal betales et depositum kort tid efter bookingen.

Facebookgruppe

For at gøre det nemmere at holde styr på alle detaljerne og sørge for, at alle kan komme med inputs, så opret en Facebookgruppe, hvor I kan dele ideer med hinanden.

Mad, drikke og transport

Til selve dagen er det godt at have styr på, hvad I skal drikke og spise, og hvem der skal sørge for det. Planlæg også gerne jeres transport til og fra de aktiviteter, I skal på dagen. Det gør det nemmere for alle og mindre stresfyldt på dagen.
Alt dette kan vi hos eventhall sørge for at ordne for jer, og vi hjælper jer med spise, drikke og masser af sjov. Vi sørger også for at være behjælpelige med transport, så det giver lidt luft for planlæggeren.

Program

For at gøre alt overskueligt for alle deltagere, så lav til et program, I kan sende ud til deltagerne. Her kan I give oplysninger om alt I skal, hvor I skal mødes og hvornår. Lav også en konkret huskeliste, så I ikke glemmer noget på dagen.

Professionel teambuilding hos Eventhall

Eventhall i Aarhus tilbyder lederudvikling og teamudvikling i samarbejde med professionelle coaches, person- og relations udviklere. De har bred erfaring med at arbejde med ledelses-, team-, og medarbejderudvikling. Vi sørger for at I udfordres både fysisk og mentalt. Her er særlig fokus på samarbejdet, tilliden og forståelsen af hinandens forskelligheder. Du kan læse mere om teambulding hos Eventhall lige her.

 

Hos Eventhall er gæsterne altid i centrum, og det er gæsternes ønsker der definerer arrangementet.
Eventhall er leveringsdygtige i anderledes events og arrangementer, store som små. Sammen skræddersyer vi den løsning, I ønsker, så I får et uforglemmeligt arrangement i fantastiske rammer, og altid med vores dygtige instruktører tilknyttet.
Vi har rammerne og faciliteterne og vi tænker gerne ud af boksen.
www.eventhall.dk

 

Recommended Posts

Leave a Comment