2 piger med eventhall paintball gevær

Er det ved at være tid til den årlige julefrokost med vennerne og familien? Vil du gerne arrangere en lidt anderledes julefrokost, end de traditionelle julefrokoster? Så står vi klar til at give jeres julefrokost et ekstra pift! Her hos Eventhall har vi et bredt sortiment af spændende aktiviteter som nok skal få jer op af stolene. I får hele hallen for jer selv og får tildelt en professionel instruktør til at guide jer igennem de forskellige aktiviteter. Det eneste I skal tænke på, er at have det sjovt og nyde hinandens selskab.

 

Paintball til din julefrokost

En af vores mest populære aktiviteter er paintball. Vi har tre paintball baner på i alt 15.000 m2. Derudover har vi et bredt sortiment af våben. Så er der ellers frit slag, alt efter hvad man kunne tænke sig at prøve!
Det fungerer således, at det er to hold mod hinanden. Det hold som ført når at ramme alle modstandere på det andet hold vinder.
Vi har også spillet ”capture the flag”. Det går ud på, at der er et flag i midten af banen, hvor man skal være hurtig til at tage flaget med ned til basen uden at blive skudt. Her bliver der selvfølgelig talt point op, og det hold der får flest point ud af 10 omgange vinder.

Efter sådan en hed omgang, hvad er så bedre end en iskold øl? Vi har et samarbejde med et lokalt bryghus, hvor vi kan tilbyde at de møder på, og I får chancen for at smage på forskellige slags øl, som er brygget på råvarer af høj kvalitet.

 

Oppustelige aktiviteter indendørs

Hvis I ikke har lyst til paintball, men hellere vil prøve noget andet, kan det sagtens klares. Vi har vores Blowsession pakke, der indeholder alle de øvrige sjove aktiviteter, og foregår indendørs i vores 800m2 store hal.

I kan starte ud med den gode gamle Nailbuster, den som vi alle kender fra svendegildet eller dyrskuet, hvor I skal hamre søm i en træstub på færrest slag. Det er en sjov og hyggelig aktivitet, at starte ud med. Imens er der selvfølgelig mulighed for at købe kolde øl eller sodavand i baren.

En af de andre aktiviteter er Megafodbold, hvor I med garanti vil få gang i lattermusklerne og sved på panden. Det er samme princip som i borfodbold. I er et antal spillere på hvert hold og bliver hver især fastspændt til en bestemt position på banen, så I kun kan bevæge jer inde for jeres eget felt. Dette handler selvfølgelig om at have det sjovt, men også at kunne arbejde sammen som et hold.

Hvad er sjovere end at lægge sin gode kammerat ned i sumobrydning? Her kræver det styrke og snilde og man ser utrolig sjov ud i den. Man får en stor sumodragt på samt en hjelm og så handler det ellers bare om at få lagt sin modstander ned eller væltet ud over kanten af måtten.

 

Vi er åbne for dine ideer

Disse aktiviteter kan være med til at gøre din julefrokost meget sjovere. Vi holder selvfølgelig ikke dine ideer tilbage, så hvis du har nogle specielle ønsker, så skal du bare fortælle det, og så vil vi forsøge at arrangere det.
Der er mulighed for at prøve nogle af aktiviteterne, inden I spiser. Under middagen er det oplagt og få en stand-up komiker ud og underholde, så stemningen forbliver på højeste niveau.

Alt dette kan få i én samlet pakke hos Eventhall. Ingen bøvl med at bestille mad, lokaler og aktiviteter. Hos os ordner vi det hele for jer og sørger for, at I kun skal koncentrere jer om at have det sjovt og få den bedste julefrokost nogensinde!

Vi ses hos Eventhall.

Recommended Posts

Leave a Comment