Til den nye bane har vi købt splinternye Haro Annex Pro BMX-cykler samt hjelme i højeste kvalitet. Ikke noget med gammelt brugt udstyr.

Er du til fart, ræs, spænding og konkurrence? Så har du snart mulighed for at udleve dine drømme. Den 18. maj åbner Eventhall nemlig en spritny BMX-bane, som du kan prøve kræfter med.

 

Trænger dig og dine venner til en udfordring, hvor der skal bruges benkræfter, taktik og fart? Så kom ud og prøv Eventhalls helt nye BMX-bane, der åbner den 18. maj.

Den nye BMX-bane bliver cirka 450 m lang med 5 sving og masser af hop, så du bliver udfordret uanset niveau. Selvom du er nybegynder og aldrig har prøvet BMX før, skal du ikke være nervøs.

Vores bane passer perfekt til både nybegynderen og den mere øvede. Det handler bare om, hvor hurtigt du kan træde i pedalerne.

 

Slå dine venner i en hæsblæsende BMX-stafet

På BMX-banen konkurrerer du mod dine venner, kolleger eller klassekammerater i en stafet, hvor der køres én mod én. I kører en hel omgang, hvorefter næste rytter står klar og kører videre. Her handler det om at få nok fart på, til at komme over de mange hop og bakker, samtidig med at undgå styrt. Hvis du først styrter, kan du hurtigt blive kørt agterud, så det gælder om at holde tungen lige i munden.

I kan selv vælge, om I vil køre to hold mod hinanden om den bedste tid, eller i hellere vil tage en duel mand mod mand. Det er også en mulighed at lave en hel turnering, hvis I er mange. Så kører man i hold med to på hver, hvor bedste tid går videre til semifinale og finale.

Perfekt tilføjelse til en fed dag

En tur på BMX-banen kan være en perfekt tilføjelse, hvis du fx har været ude og spille paintball, og har lyst til at prøve noget andet. Vi sørger selvfølgelig for en instruktør, der giver jer en grundig vejledning i, hvordan I kører banen, så hurtigt og effektivt som muligt.

Skynd dig at booke en tid allerede i dag, så glæder os til at se dig brænde cykeldæk af på vores nye bane.

Vi ses!

BMX-banen kommer til at ligge lige ved siden af Naturbanen til paintball. Banen får fem sving og en masse op. Der er gode parkeringsmuligheder.

Recommended Posts

Leave a Comment