Du er kommet til det tidspunkt på året, hvor der skal bookes julefrokost. Men hvordan skal du gribe det an? Det har vi hjulpet dig med, så bare tag det roligt og følg vores store julefrokost guide. Så er du sikker på at få arrangeret en julefrokost, der kan huskes mange år fremover.

Dato

Som det første skal du vælge en dato, hvor arrangementet skal holdes. Husk at forhøre dig blandt kollegerne, fx med en Doodle-afstemning: https://doodle.com/da/, så flest mulige kan komme med. Vær ude i god tid, så er folks kalendere mere åbne og det er mest sandsynligt, at de kan. En god ide til at holde styr på tilmeldingerne, er at oprette en begivenhed på Facebook, både for at gøre det nemmere for dig selv og give alle den information de behøver.

Budget

Når datoen er på plads, skal der sættes et budget for festen. Hav pakkeleg, gaver og andet med. Så ved I hvor meget, I har at gøre godt med og har et grundlag at arbejde videre fra. Et godt bud er 1.000 kroner pr. person, inklusive alt.

Lokation

Budgettet er lagt, nu handler det om at finde et sted, I skal være. Hvis i skal ud af huset og lave aktiviteter er det en rigtig god ide at beslutte jer og booke i god tid. Især når alle andre også vil have den samme tid, som jer. Her hos Eventhall anbefaler vi at booke 1-3 måneder før.

Mad

Nu er du snart i mål. Tilmelding, budget og lokation er der styr på. Men hvad med mad? Undersøg om det er muligt at få mad, der hvor i skal hen, eller om i selv skal tage mad med. Hvis I vil have mad udefra, så er rådet ligesom før: Book i god tid.
Hvis du selv skal sørge for mad, drikke, pynt og lignende, så uddelegér opgaverne, så alle fx tager en ret med, og nogle sørger for pynt, andre for drikke osv.
Lav en indkøbsliste i god tid og skriv ned, når du kommer tanke om nye ting – køb evt. det der er muligt i ugerne op til festen, eller når det er på tilbud.

Transport

Så er vi nået til transport til og fra julefrokosten. Da man typisk får en del alkohol under vesten under en julefrokost, anbefaler vi, at I tager offentlig transport. Find ud af køreplaner og bustider, så i er sikre på at nå frem. Hvis der er kolleger der ikke drikker, kan i evt. aftale at køre med dem.

Bytur

Nu er der simpelthen styr på det hele! Sidste punkt handler om, hvis I vil tage festen videre i byen. Hvis I er en større gruppe, er det en rigtig god ide at booke på forhånd. Så er der sørget for drikkevarer, og I er sikre på at få et bord.

 

Tillykke! Du er nu nået i mål med den ultimative julefrokost guide! Du har styr på tid, budget, lokation, mad, transport og bytur. Du er nu fuldstændig klar til at lave den fedeste julefrokost for din virksomhed eller firma. God jul og god fornøjelse!

Hos Eventhall tilbyder en julefrokostpakke, hvor vi ordner det hele for dig. Læs mere her.

 

 

Hos Eventhall er gæsterne altid i centrum, og det er gæsternes ønsker der definerer arrangementet.
Eventhall er leveringsdygtige i anderledes events og arrangementer, store som små. Sammen skræddersyer vi den løsning, I ønsker, så I får et uforglemmeligt arrangement i fantastiske rammer, og altid med vores dygtige instruktører tilknyttet.
Vi har rammerne og faciliteterne og vi tænker gerne ud af boksen.
www.eventhall.dk

Recommended Posts

Leave a Comment