Hjelmen spændes på en sumobryder af en Eventhall instruktør

Hjelmen spændes på en sumobryder.

For de fleste børn er Blå Mandag en meget vigtig dag. Det er første skridt ind i de voksnes rækker og en dag, hvor det handler om at fyre den af med klassen og have det sjovt. Derfor er det også vigtigt, at den bliver planlagt ordentligt. Her får du de bedste råd, så du kan afholde en uforglemmelig blå mandag for dit barn.

Uddel opgaverne
 • Datoen for jeres børns Blå Mandag kender i sikkert i god tid i forvejen. Sørg for tidligt bestemme og få samlet dem, som skal planlægge dagen.
 • I skal have valgt nogle forældre som kan og vil være med jeres børn hele dagen, og som sørger for alt det, der skal foregå på dagen.
Læg et budget
 • Få snakket med alle forældre om budget for dagen. Så der ikke kommer vilde ideer på bordet, som ikke alle kan være med til grundet pris.
Planlæg aktiviteter sammen med børnene
 • Når I skal planlægge hvilke ting jeres børn skal lave, så har de sikkert en hel masse ideer. Lav eventuel en afstemning i klassen for at finde ud af, hvad de har mest lyst til. Husk budgettet og tag kun realistiske bud med i afstemningen.
 • Når I har bestemt hvad dagens aktiviteter skal gå ud på, så få aftalt blandt jer forældre, hvem der sørger for alle de praktiske ting såsom booking og betaling af aktiviteterne.
Book i god tid
 • Få booket alle aktiviteterne i rigtig god tid – Blå Mandag bliver hurtigt booket og udsolgt lang tid i forvejen mange steder. Hos Eventhall er der typisk et års ventetid, så det handler om at være hurtigt ude.
 • Sæt gerne en dato et godt stykke fra selve dagen, hvor hvert tilmeldte barn senest skal have betalt for aktiviteterne.
Få planlagt mad og transport hele dagen igennem
 • Skal I spise ude hele dagen, og er det både morgenmad, frokost og aftensmad? Læg en plan, så alle ved hvad, der skal købes og eventuelt forberedes.
  Måske aftal om der nogle forældre, der kan og vil lægge hus til en samlet morgenmad?
  Skal I spise alle måltider ude, så få bestemt hvor det skal være og igen få booket bord i rigtig god tid – Blå Mandag er en travl dag for rigtige mange restauranter.
  Hvis morgenmaden bliver samlet hjemme hos en, sørg for at få planlagt, hvad den skal indeholde og få handlet ind til det. Hav fokus på særlige behov som fx vegetarer eller forskellige religioner.
 • Sørg for at få planlagt transport til hele dagen – skal I køre i private biler, eller lejer I en bus til alle eller en helt tredje mulighed.
Lav en plan over dagen
 • Når alt er på planlagt, på plads, og booket – så lav gerne en oversigt over dagen, både til børnene og forældrene, så alle kan se, hvordan dagen kommer til at forløbe. Det er særlig vigtigt, at forældre der er med på dagen har et udførligt program. Lav evt. en Facebookgruppe, hvor I samler alt information og kan sende programmet ud.
Telefonliste
 • Et par uger før Blå Mandag er det en god ide, at få lavet en liste med mobilnumre. Både til de børn, der skal med, samt deres forældre. Så ved forældrene, hvem de skal ringe til i tilfælde af at noget skulle ske.

Nu er du forhåbentlig klædt på til at planlægge den perfekte Blå Mandag for dit barn og venner.

Hos Eventhall, har vi mange års erfaring i at afholde Blå Mandag. Læs mere her.

 

Hos Eventhall er gæsterne altid i centrum, og det er gæsternes ønsker der definerer arrangementet.
Eventhall er leveringsdygtige i anderledes events og arrangementer, store som små. Sammen skræddersyer vi den løsning, I ønsker, så I får et uforglemmeligt arrangement i fantastiske rammer, og altid med vores dygtige instruktører tilknyttet.
Vi har rammerne og faciliteterne og vi tænker gerne ud af boksen.
www.eventhall.dk

 

Recommended Posts

Leave a Comment