Er du studerende i Aarhus og træt af den lokale bodega ved skolen og den sædvanlige pubcrawl? Vil du gerne lave noget anderledes i fritiden end at drikke kaffe ved åen og tage en tur i Bruuns Galleri? Så kom til Eventhall og lad os sammen skabe en indholdsrig dag for dig og dine medstuderende.

 

Et hav af aktiviteter

Som studerende har du store fordele hos os. Vi tilbyder nemlig 30% i rabat på vores sammensatte pakker til alle studerende – I skal blot huske at oplyse, at I er studerende når I booker. En af vores pakker er BLOWsession, som indeholder en række af oppustelige aktiviteter, som I skal igennem i to hold.
Først får I chancen for at råbe Johnny Depp i hovedet, og se hvem der har den højeste decibel.
Derefter finder i jeres indre tømrer frem, og ser hvem der kan slå det store søm ned i træstubben først. Så står den på blowguns, Bungeebasket, MEGAbordfodbold, SUMObrydning og til sidst men ikke mindst, en gladiatorkamp.

 

Skyd hinanden på paintballbanerne

Hvis I har lyst kan i tilføje Paintball til jeres pakke, enten ved at vælge vores Paintballpakke eller FUNsession pakke. Du kan vælge imellem 3 forskellige våben; vores nye pistol fra Buffalo Grove, USA som kun vejer 800 gram, vores UZI gevær som er hurtig i aftrækkeren og let at håndtere eller vores Airow paintball, som er en compound bue der kan skyde med paintballkugler.  Hertil har vi forskellige paintball-lege som I kan vælge imellem, hvor vores instruktører står for pointoptælling, eller I kan vælge jeres helt egen leg. Vi har sørget for forhindringer, højt musik og diskolys, så stemningen er helt i top.

 

Efter en god omgang sved på panden, tilbyder vi kolde drinks og lækre snacks i baren, så I kan sidde og nyde hinandens selskab og snakke om jeres dag. Vi har også spillemaskiner, bordfodbold og meget mere, hvis man har lyst til at fortsætte legen. Vi kan også sørge for mad, så hold ikke tilbage hvis i har yderligere ønsker.

I løbet af hele dagen, har I vores 800m2 hal helt for jer selv, så I kan hygge jer i fred og ro.

Vi ses hos Eventhall!

Recommended Posts

Leave a Comment