AKTIVITETER I FORBINDELSE MED JULEFROKOST

Få en anderledes og sjov julefrokost hos os! Hos Eventhall har vi 3000 kvadratmeter fyldt med forskellige aktiviteter der med garanti vil få smilet frem på folks læber. Kom før eller efter i har spist og prøv kræfter med vores udfordringer, hvor i kæmper mod hinanden i forskellige discipliner. I får tilknyttet en af vores dygtige instruktører som guider jer gennem forløbet fra i kommer til i går.

Pakke 1 er Funsession hvor vi kommer igennem vores Blowsession pakken kombineret med paintball.
Pakke 2 er forskellige typer paintball, alt efter hvad i ønsker.
Pakke 3 skræddersyer vi den perfekte pakke til jer udfra jeres ønsker.

OBS!! Prøv vores nyhed – promillebriller!

Julefrokost i Eventhall

Eventhalls juleevent afholdes i Århus og er arrangementet for jer, der ønsker en sjov, anderledes og interaktiv oplevelse i juletiden. Dette arrangement kan efterfølges af en lækker julemiddag i Eventhall eller bragt ud til jeres egen domicil mod merpris. I får derfor en samlet pakke for jeres helt egen julefrokost.

INDHENT PRIS

Cases

 • AGF ønsker spillere har en god motorik og har en god kondition. Agonale kampe kræver forskellige bevægelsesmønstre og træning af kroppen. Derfor valgte vi at tage i Eventhall med vores 35 deltagere. Drengene lærte at kende hinanden igennem en sjov og aktiv dag i Eventhall. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Eventhall´s instruktørere, der var med til at skabe en masse sjove og gode oplevelser for drengene.

  AGF Træner, Rasmus Stenild
  AGF Træner, Rasmus Stenild AGF Elite Camp U12-U13
 • Vi lavede en tur for ledelsen for McDonald`s restauranterne i Aarhus & Aalborg, i Eventhall. Vi kom tæt på hinanden og alle hyggede sig rigtig meget – især fodboldspillet var alle vilde med. Aalborg kæmpede imod Aarhus, så det var rigtig godt. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Eventhall og deres instruktører, der var med til at skabe en god oplevelse for os alle sammen virkelig et besøg værd !

  Kirsten Petersen, McDonalds indehaver
  Kirsten Petersen, McDonalds indehaver McDonalds
 • Vi havde nogle fornøjelige timer hos Eventhall. Vores arrangement var med til at få medarbejdere fra forskellige afdelinger i firmaet til at arbejde sammen. Forskelligheden i de aktiviteter som Eventhall udbyder gjorde dels, at alle kunne være med uanset alder og fysik mv., dels, at der rig mulighed for at udfordre samarbejdet. Det skete med både smil, og sved i ansigtet. Personalet hos Eventhall var gode til at coache os igennem opgaverne, med lige dele seriøsitet og humor. De fælles oplevelser var med til at løfte den uformelle trivsel mellem afdelingerne, og give grobund for en god  dialog. Vi kan anbefale et besøg hos Eventhall.

  Kaj Kromann Laschewski, partner og HR-ansvarlig
  Kaj Kromann Laschewski, partner og HR-ansvarlig Aarhus Revision
 • Det var en fantastisk oplevelse, med både "bordfodbold" , gladiator hvor man testede balancen og var meget mere krævende end først antaget, basket med elastik i ryggen fed oplevelse der bestemt skal prøves igen.

  Lone Therkildsen Fantastisk fed oplevelse. Sjoveste ever
 • Vi har lige været til firma-arrangement hos Eventhall og haft 3 timers sjov for alle deltagerer. Kan kun anbefales til andre der vil ud og blive rystet sammen med god underholdning. Det er fedt der er så mange forskellige aktiviteter og ikke kun én type underholdning.  

  Bjarke Bekhøj 3 timers sjov for hele firmaet!
 • Meget fin sted med nogle gode sjove ting man kan afprøve, samt af få brugt latter musklerne. Der er også ting hvor mindre børn kan være med ,men der skal lige investeres i nogle mindre hjelme. Så kan dem der er under 16 år også få en sjov oplevelse ud af at besøge eventhall. Skrevet på vejene af Jasmin Rørvang

  Heidi Rørvang fin og sjovt oplevelses sted for dem over 16 år
 • Alt var i den skønneste orden. Varm modtagelse og en god oplevelse hos Eventhall

  Peter Nielsen Vi havde en super god aften.
 • Det er helt sikkert et besøg værd og der er gode chancer for at more sig  

  jeppe christensen Man kommer i godt humør
 • Jeg var med mit hold ude i eventhall. Blowsession var vildt sjovt og alt hvad vi alle havde forventet 🙂 Personalet ydede virkelig god service og var glade, smilende og hjælpsomme hele vejen igennem og de gik virkelig op i at vi fik en fed oplevelse. Helt klart største plus ved eventhall! 🙂

  Maria Nielsen Fed oplevelse
 • Eventhall er super sjovt! En masse forskellige aktiviteter man kan boltre sig på - man kan ikke undgå at konkurrencegenet kommer frem 🙂 Tilbragte en eftermiddag i Eventhall hvor den bl.a. stod på megafodbold og bungeebasket - ingen tvivl om at jeg kommer der igen!

  Malene Virkelig fedt sted!