Eventhall´s flødebolle kaste maskine

Vi har bygget den ultimative leg til børnefødselsdage eller festlige lejligheder; Eventhall´s flødebolle kaste maskine!

spil:
Armen sænkes og krogen sættes fast i armen. test skud kan laves med små objekter. Armen udløses ved kast med en bold ind på næsen (fronten) af Gunnar; flødebollemanden. I kan tegne med kridt på afsfalten og lave hinke tal-række eller børn kan stå foran maskinen, kaste en bold ind på næsen og der skydes en flødebolle som skal gribes og spises uden at den går i stykker! en voksen kan stå bagved for at hjælpe hvert barn med at gribe.

Vær opmærksom på at æggehvide, sukker og chokolade kan sætte sig i tøj, ansigt og hænder, men vaskes af ved +60 grader maskinvask. Derfor anbefales omtænke med valg af tøj før legen og brug af maskinen anbefales at stå udenfor. Som kunde står du selv for afhentning og retunering indenfor lejetiden. OBS: kræver lille trailer eller varevogn. Den kan ikke være i en stor bil/ station car.

-100 kr. i lejerabat hvis du optager en video med et par gæster, som må bruges på websitet og til markedsføring.

Med i leje på 750 kr:  

  • Maskine
  • 10 pakker discount flødeboller

 

DELUXE version med Spangsberg flødeboller; Danmarks bedste flødebolle:
Egnet til voksen fester, polterabend mv.
60 stk. +380 kr.
Historien startede med 5 forskellige flødeboller. I dag består sortimentet af over 20 forskellige smagsvarianter og regnes for Danmarks bedste flødeboller. Spangsberg flødeboller er skabt, fordi de mener, at alle skal have mulighed for at nyde en god flødebolle, som altid er friskproduceret. Spangsberg Flødeboller udvider sortimentet løbende blandt smagsvarianterne er flødeboller med jordbærsmag, nougatsmag, café latte og orange.

 

 

Skal der ske noget anderledes til din event..?
Lej vores flødebolle kastemaskine, og få en uforglemmelig og sjov dag til fødselsdag, polterabend, familiefest eller fest med venner. Vi giver prisgaranti i hele Danmark – Danmarks absolut billigste.

 

2 DØGN – 750 KR.

AFHENTNING & AFLEVERING
Maskinen afhentes og afleveres på
Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg
Tlf. 60 19 87 52

DEPOSITUM
Depositum på kr. 1.000 mistes ved skader på udstyret.
Ødelagt udstyr erstattes for lejers regning.
Gebyr på kr. 500 for overskreden dagsleje.

OBS: kræver lille trailer eller varevogn.
Kan ikke være i en stor bil/ station car.