Rystesammen tur

Ryste sammen tur i Eventhall er lavet til klasser og grupper, der ønsker at have det sjovt og få nogle fysiske oplevelser som de kan dele sammen.

Pakken indeholder oppustelige og fysiske aktiviteter som skal gennemføres som et hold for at vinde. Vores aktiviteter kan bruges til Rus ugen hvor der skal ske noget eller som en del af studie start med klassen.

Erfaringen er at mange unge mennesker ønsker at få nogle studie-oplevelser tidligt i forløbet som binder dem sammen og som gør de lære hinanden bedre at kende. Det sker ikke ved statiske aktiviteter som biograf og historisk rundvisning. Der skal mere til, og her tilbyder vi for hele klasser en samlet oplevelse hvor alle kæmper sammen omkring et hold og oplever nogle aktiviteter sammen som de husker igennem deres studieforløb.

Bl.a. Sumobrydning hvor i kæmper imod hinanden i store sumodragter.
Bungeebasket hvor det gælder om at komme først.
Blowgun – skyd til mål efter balloner eller vind flest point med vores store pusterør på dartskiven.
Nail buster – hvilket hold vinder dysten om at få de store søm i med så få slag så muligt?

Der er ingen alderskrav og alle kan deltage.
Mulighed for tilkøb af paintball, her glæder særlige regler samt alderskrav.
90 MIN – FRA 299 KR. PR. PERS.

Video fra Eventhall

Rystesammen tur for klasser

Perfekt til Rus ugen eller som en del af studiestarten til klasser og grupper, der ønsker at have det sjovt og få nogle fysiske oplevelser som de kan dele sammen.
90 MIN – FRA 299 KR. PR. PERS.

Cases

 • Det var en fantastisk oplevelse, med både "bordfodbold" , gladiator hvor man testede balancen og var meget mere krævende end først antaget, basket med elastik i ryggen fed oplevelse der bestemt skal prøves igen.

  Lone Therkildsen Fantastisk fed oplevelse. Sjoveste ever
 • Alt var i den skønneste orden. Varm modtagelse og en god oplevelse hos Eventhall

  Peter Nielsen Vi havde en super god aften.
 • Det er helt sikkert et besøg værd og der er gode chancer for at more sig  

  jeppe christensen Man kommer i godt humør
 • Eventhall er super sjovt! En masse forskellige aktiviteter man kan boltre sig på - man kan ikke undgå at konkurrencegenet kommer frem 🙂 Tilbragte en eftermiddag i Eventhall hvor den bl.a. stod på megafodbold og bungeebasket - ingen tvivl om at jeg kommer der igen!

  Malene Virkelig fedt sted!