Galleri af paintball pakken

Paintball video fra alle vores paintball baner

Paintball program:

1. Velkomst af vores instruktører
2. Accept af vores sikkerhedsregler
3. Sikkerhedsbriefing til Paintball (Vi anbefaler kontaktlinser under masken.)
4. Gennemgang og spil med valgte våbentyper. Her er der rig mulighed for at holde flere pauser undervejs.
5. Paintball afsluttes med feedback og evaluering.

Masser af muligheder til Paintball og våbentyper. Her følger en kort beskrivelse af alle vores våben typer:

Paintball

Spil Paintball med specielle militære-sim paintball rifler.
De kan skyde semi-automatisk, 100 m/s med almindelige paintball kugler.

Eventhall paintball marker

UZi  Paintball

Spil Paintball med specielle paintball-Uzi geværer. Våbnet er mindre og lettere for at kunne komme hurtigt rundt og imellem de forskellige forhindringer. På modellen er der tilføjet front-greb for bedre præcision når du sigter. Geværet er nyere og bedre end de gamle geværer som mange baner har idag. Uzi Paintball gevær er perfekt at løbe og sigte med og kan bruges af alle.

Eventhall uzi paintball gevær

360 graders virtuel guide af paintballbanen

 

Spiltyper

Capture the flag

I Capture the flag skal der bruges et område at spille på, med to felter i hver sin ende. Her udover skal der bruges to hold med minimum 2 spillere på hvert hold. Capture the flag går ud på at man skal have fat i det andet holds flag, og returnerer flaget til sin egen base, dette skal gøres uden at blive ramt af en paintball. Bliver man ramt, er man ude.

Før Capture the flag spillet starter skal man have fastsat hvor lang tid man spiller og hvor mange gange man skal hente flaget fra modstanderes base og hjem til sin egen base. Alle spillere fra de to hold skal vide hvor flaget er placeret og det skal være synligt for alle spillere under hele spillet. Bliver man ramt imens man har flaget, skal man droppe flaget der hvor man bliver ramt, og er derefter ude af spillet.

Der er to måder at vinde spillet på i Capture the flag. Den første måde er at hente flaget hjem til sin egen base de antal gange som er aftalt inden spillets start. Den anden måde at vinde på i Capture the flag er at eliminerer alle spillere fra modstander holdet.

For eksempel spilles Capture the flag kun med et flag i EventHall, hvorimod at man bruger 2 flag andre steder.

Duel 1-2-1

Meget simpelt spil, og mange har set dette spil blevet udført i western film. Duel 1-2-1 handler om præcision, hurtighed og kølighed, idet at man kun har en kugle at fyrer af. Spillet starter med at to personer står med ryggen mod hinanden, og herfra tager man 10 skridt og vender sig om, den der rammer først vinder duellen. Som beskrevet før kræver duel 1-2-1 præcision, hurtighed og kølighed, idet at man skal være den første til at ramme, men samtidig har man kun en kugle, og misser man den kugle, er chancen for at tabe duellen meget stor.

Rabbit Hunt

En person får et kanin kostume på, og så er der ellers jagt på kaninen. Her er det alle spillere mod kaninen, og dette spil bruges tit til polterabend. En variant er hvor brudgommen spiller mod to af sine venner af gangen, og derfor skal have elimineret alle sine venner, for at vinde spillet.

Der kan spilles med forskellige regler i den sidste form for Rabbit Hunt. Den første regel kunne være at brudgommen med kanin udstyret på, ikke må blive ramt hvis han vil vinde spillet. Den anden regel kunne være at han skal eliminerer alle sine venner før spillet er færdig, det vil sige uanset hvor mange gange han bliver ramt er spillet stadig i gang, indtil han har elimineret sine venner.

Speedball

Speedball er meget lig med de andre spil typer der er indenfor paintball. Forskellen fra Speedball og Capture the flag er tiden der bliver spillet, og som regel som banes størrelse. I Speedball bliver man opdelt på to hold, som hver får deres egen base i hver sin ende af banen, og her går det taktiske spil i gang. Hvert hold skal indbydes blive enige om hvilken bunker man vil gemme sig bag ved når spillet starter. I Speedball er de to baser som regel åben, så man kan se hinanden, så det er rigtig vigtigt at få lagt en god strategi om hvilke bunker der skal bruges og hvem der skal være bag de forskellige bunkers. Som regel er disse bunkers menneske skabte, og der er mange forskellige former på disse bunkers, for at spillerne både kan rulle, kravle, springe og stå oprejst bag en bunker.

En anden vigtig ting i Speedball, er at vise så lidt så muligt af ens krop når man er bag en bunker, det vil sige at man helst gerne kun skal vise hovedet og sit gevær. Det er også vigtigt i Speedball at være stille, og have interne strategier klar, så modstander holdet ikke ved hvor man er. Når man skal skifte bunker i Speedball, har man som regel højest 3 sekunder til dette, idet at når man har skudt på modstanderen fra en bunker, så ved modstanderen godt hvor man er, og derfor skal der ikke mange sekunder til for at blive skudt.

I Speedball spiller man meget ofte på en kort bane, idet at man er tættere på sin modstander, og man spiller kun tager 120 sekunder, så derfor er det rigtig godt med en kort bane. Efter man har spillet et spil på 120 sekunder, går man ned og spiller et spil på 90 sekunder.

Spillet er slut når der er gået henholdsvis 120 sekunder og 90 sekunder, og vinderholdet er det hold der har flest spillere tilbage. En anden måde at vinde spillet på er at eliminerer alle spillere fra modstanderholdet inden tiden er løbet ud.

Team death match

I Team death match skal der bruges et område at spille på, hvor der er to felter i hver sin ende, disse to felter bliver hver en base for de to hold. Man starter Team death match spillet ved at dele spillere op i to hold, og de får så hver sin base, herefter går spillet i gang. I Team death match er der meget simple regler, nemlig eliminerer alle spillere fra modstander holdet og du har vundet spillet. Team death match bliver som regel brugt som et opvarmningsspil, idet at spillet går meget hurtigt.

Nogle gange bliver spillet Team death match spillet med multiple lives, hvilket vil sige at man aftaler inden spillets start hvor mange gange hver person skal dø inden personen er ude af spillet. Her bruger man tit 1, 2 eller 3 liv. I denne form for Team death match, er reglerne lige så simple som i den oprindelige udgave, forskellen er bare at man tit har mere end 1 liv. Når man bliver skudt skal man tilbage til sin egen base inden man er med i spillet igen, og bliver man skudt på vej tilbage til sin base, tæller det kun for 1 liv.

Paintball i Eventhall er fuld af action

Kæmp mod dine venner på vores indendørs paintballbane, og se hvem der kan skyde hinanden først. Der er særlige alderskrav. Er du mellem 16-18 år skal du downloade vores forældretilladelse. Handsker er tilkøb, samt vi anbefaler du medtager ekstra sko, der gerne må blive beskidte. HUSK: Paintball kugler købes efter behov på dagen.

Fra 199 kr. pr. pers.

Se flere priser her

Paintball kugler købes efter behov på dagen.
Paintball kugler koster 1 kr. pr. stk.

500 skud 450 kr

1.000 skud 900 kr

2.000 skud 1700 kr