Eventhall udendørs paintball baner

Eventhalls udendørs paintball baner
Eventhall har nu 3 paintball baner, lige overfor det gamle METRO i Slet, hvor DAVIDSEN tømmerhandel/trælast ligger nu. Vi tilbyder sjov og action til alle der tør prøve paintball på vores udendørs baner. Vi har 3 baner i forskellige størrelser, så vi kan tilbyde noget til grupper i alle størrelser. Ialt er der ca. 15.000 kmv at løbe rundt på, så du skal nok blive træt. Vi har massere af parkeringspladser og har et lille overdækket klubhus tæt på banerne hvor man kan nyde købte drikkevare og mad (sandwich eller pizza).

Banerne er alderledes hos os, fordi vi har brugt tid og energi i forhindringerne iform af betonrør, små kunstige huse med vinduer og skydeskår, militær ammunitions kasser, bildæk, olietønder, træer, buske og lign. så alle kan blive udfordret kreativt på at komme frem på banen og alle kæmper forskelligt. Vi glæder os til at tage imod dig og give dit team en sjov oplevelse på Eventhalls udendørs paintball baner.

Ring på tlf: 60 19 87 52 (kl.09-18) for booking.

Paintball video fra alle vores paintball baner

Fotos fra Klubhuset og skydebanen

Beskrivelse af bane 1: HIGH SPEED
Banen er 2.500 kvm, og derfor idel til mindre grupper på op til 30 personer. Banen er synlig fra klubhuset, og derfor kan alle deltagere følge med i spillets udvikling fra siden uden at blive skudt. Den er indrettet med mange dækninger iform af betonrør, militær ammunitions kasser, tønder, bildæk og lign. der kan beskytte dig imod kuglerne og samtidig give dig et overblik over hvordan dine holdkammerater rykker frem på banen. Derfor er kommunikationen også nemmere og spillene lidt hurtigere.

Beskrivelse af bane 2: URBAN WARFARE
Banen er 2.500 kvm, og derfor idel til mindre grupper på op til 30 personer. Forhindringerne skal simulere en lille by som skal indtages af begge hold. Derfor byder denne bane også på en del taktiske overvejelser, som kan aftales med holdkammeraterne inden fremrykning. Banen er synlig fra klubhuset, og derfor kan alle deltagere følge med i spillets udvikling fra siden uden at blive skudt. Den er indrettet med mange dækninger iform af små kunstige huse med vinduer og skydeskår, militær ammunitions kasser, bildæk og lign. der kan beskytte dig imod kuglerne og samtidig give dig et overblik over hvordan dine holdkammerater rykker frem på banen. Derfor er kommunikationen også nemmere og spillene lidt hurtigere.

Beskrivelse af bane 3: NATURBANEN
Banen er 10.000 kvm, og derfor idel til større grupper på over 30 personer. Den er indrettet med mange dækninger iform af betonrør, små kunstige huse med vinduer og skydeskår, militær ammunitions kasser, bildæk, træer, buske og et lille vandløb. Der kræver lidt mere af holdet for at sikre kommunikationen på denne store bane, men kan samtidig betyde taktiske overvejelser og beslutninger der kan vinde kampen. Spillene tager ofte lidt længere tid.

Vi tilbyder 2 pakker:

NYBEGYNDER PAKKEN
Koster 195 kr. pr. person for 120 min inkl 100 skud pr person.

RAMBO PAKKEN
Koster 450 kr. pr. person for 120 min inkl. 500 skud pr person

Ekstra paintball kugler koster 1 kr stk eller 375 kr. for 500 kugler.

Hvad er med i prisen

 • 2 timers paintball action
 • Leje af paintball markør
 • Kugler afhænger af pakkevalg
 • Kedeldragt / Maske
 • Luft 200 bar til spilet
 • Instruktion
 • Paintball spil på vores 3 banner

Transport
Her er der en kørselsvejledning – Tryk her for vejledning

Buslinier der holder på og ved Sletvej
Linier 1A – 200 – 202
Beregn gåtid fra stoppestedet!

(letbanen kommer snart)
Adressen er: Sletvej 33, 8310 Tranbjerg

Vi ønsker at skabe gode oplevelser, social værdi og fælles relationer.
Hvert hold får jeres egen instruktør og en masse sjove aktiviteter.

Bruger du briller, anbefaler vi at du tager kontaktlinser på den dag du skal spille paintball, da nogle brilletyper kan være besværlige at have på under paintballmasken. Er du mellem 16-18 år skal du downloade vores forældretilladelse

Kort oversigt over paintball banerne

Kort over Eventhalls udendørs paintball baner

Udendørs Paintball baner

Kæmp mod dine venner på vores udendørs paintballbaner, og se hvem der kan skyde hinanden først. Der er særlige alderskrav. Er du mellem 16-18 år skal du downloade vores forældretilladelse. Handsker er tilkøb, samt vi anbefaler du medtager ekstra sko, der gerne må blive beskidte. HUSK: Paintball kugler købes efter behov på dagen.

FRA 195 KR. PR. PERS.

Vi tilbyder 2 pakker:

NYBEGYNDER PAKKEN
Koster 195 kr. pr. person for 120 min inkl 100 skud pr person.

RAMBO PAKKEN
Koster 450 kr. pr. person for 120 min inkl. 500 skud pr person

Paintball kugler købes efter behov på dagen. Ekstra paintball kugler koster 1 kr stk eller 375 kr. for 500 kugler.

 

Adressen er: Sletvej 33, 8310 Tranbjerg

Hvad er med i prisen

 • 2 timers paintball action
 • Leje af paintball markør
 • Kugler afhænger af pakkevalg
 • Kedeldragt / Maske
 • Luft 200 bar til spilet
 • Instruktion
 • Paintball spil på vores 3 banner