2018 NYHED!

BMX-stafet

Trænger dig og dine venner til en udfordring, hvor der skal bruges benkræfter, taktik og fart? Så kom ud og prøv Eventhalls helt nye BMX-bane, der åbner den 18. maj.
Den nye BMX-naturbane er 300 m lang med 6 sving og masser af hop, så du bliver udfordret uanset niveau. Selvom du er nybegynder og aldrig har prøvet BMX før, skal du ikke være nervøs.

 

Vores bane er en naturbane og velegnet til at køre afslappet ræs med dine venner. Du får banen for dig selv og dine venner i en hel time. Hvis du har dit eget udstyr, må du gerne medbringe det. Vi anbefaler, at du tager sportstøj på, der gerne må blive beskidt. Hvis I har jeres egne cykler, er det også muligt kun at leje banen.

Slå dine venner i en hæsblæsende BMX-stafet

På BMX-banen konkurrerer du mod dine venner, kolleger eller klassekammerater i en stafet, hvor der køres én mod én. I kører en hel omgang, hvorefter næste rytter står klar og kører videre. Her handler det om at få nok fart på, til at komme over de mange hop og bakker, samtidig med at undgå styrt. Hvis du først styrter, kan du hurtigt blive kørt agterud, så det gælder om at holde tungen lige i munden.

I kan selv vælge, om I vil køre to hold mod hinanden om den bedste tid, eller i hellere vil tage en duel mand mod mand. Det er også en mulighed at lave en hel turnering, hvis I er mange. Så kører man i hold med to på hver, hvor bedste tid går videre til semifinale og finale.

Perfekt tilføjelse til en fed dag

En tur på BMX-banen kan være en perfekt tilføjelse, hvis du fx har været ude og spille paintball, og har lyst til at prøve noget andet. Vi sørger selvfølgelig for en instruktør, der giver jer en grundig vejledning i, hvordan I kører banen, så hurtigt og effektivt som muligt.

Skynd dig at booke en tid allerede i dag, så glæder os til at se dig brænde cykeldæk af på vores nye bane.
Ring på 60198752 og få et uforpligtende tilbud.

Book naturbanen til børnefødselsdags fester

Book naturbanen til børnefødselsdags fester. Banen koster 1.250 kr. for 60 min.
Vi anbefaler stafetkørsel i 2 hold i 20 min, derefter kan i spise medbragt mad/kage og holde en lille pause.
derefter kan i køre igen i 20 min. Alle børn skal selv have cykler og cykelhjelm med.
Der er ingen begrænsninger i deltagerantal.

Lej udstyr eller tag dit eget med

Kør BMX mod dine venner! Bestil allerede i dag

1250 kr for 60 min.
ingen begrænsninger i antal personer

Til den nye bane har vi købt splinternye Haro Annex Pro BMX-cykler samt hjelme i højeste kvalitet. Ikke noget med gammelt brugt udstyr.

Vi bruger Triple Eight fullface hjelme med yderskal i fiberglas og god ventilation. Leje af hjelmhue for 20 kr.

Book naturbanen til børnefødselsdags fester, 1 time for 1.250 kr.