Eventhall tilbyder disse aktiviteter i Aarhus med jeres egen instruktør i 120 minutter og de bookede aktiviteter for sig selv. I prøver bla. Sonic scream, Nail busterMega fodboldBungeebasket og Sumobrydning. Vi sælger slik, vand og div. merchandise i baren.

De fleste konfirmander mister penge, gaver eller tøj på offentlige steder med mange mennesker. Derfor er hallen i Eventhall booket kun til klassen i det tidsrum. Dørene bliver låst, så der kommer ingen andre ind eller ud af hallen. Alle kan nu i ro og mag prøve vores sjove aktiviteter uden at tænke på tasketyve og ejendele.

Bemærk: Eventhall servere ingen alkohol til konfirmander.

Alle vores instruktører er over 18 år, erfarne undervisere og har undervist utallige hold og haft mange kurser. Instruktøren udvælger sammen med gruppen de bedste og sjoveste discipliner alt efter gruppens sammensætning. Hver deltager samler point til sit hold og der kåres et vinderhold for hver aktivitet og når tiden er slut. Ved booking kan man bestille mad. Loven kræver en minimumsalder på 16 år for at spille paintball.

Eventhall er for drenge og piger, som på deres Blå Mandag gerne vil være aktive og skabe en unik oplevelse for dem selv. Hallen er kun åben efter booking.

Vi tilbyder at lægge billeder fra dagen på vores Facebook profil inden 48 timer. Vi oplever stor efterspørgsel på pakken, derfor kan der forekomme 1-2 års ventetid. Derfor skal der ske en forudbetaling på 50% af det samled beløb ved booking, og resten (50%) en måned før afvikling af eventet. Hallen er kun åben efter booking i vores system.>> Se transportmuligheder og vores adresse under kontakt

Blå Mandag

Blå Mandag med sjove og utraditionelle aktiviteter

Prøv nye, spændende aktiviteter og events som tidligere har været forbeholdt firmafester og polterabend. Vi anbefaler at booke mindst 1 år frem, da datoerne hurtigt bliver fyldt op. OBS: PAINTBALL ER IKKE MED I PAKKEN, da det ifølge dansk lovgivning først er lovligt når man er 16 år. Er barnet mellem 16-18 år, kræves underskrift af forældre. Vi oplever stor efterspørgsel på pakken, derfor kan der forekomme 1-2 års ventetid. Derfor skal der ske en forudbetaling på 50% af det samled beløb ved booking, og resten (50%) en måned før afvikling af eventet.

Fra 349 kr. pr. pers.