Sumobrydning - Hop i sumodragten og kæmp imod hinanden

Video af sumobrydning

Er der en sumobryder gemt i dig – Find ud af det ved at træde ind i ringen.

Er du typen, der ikke kan tage 200 kg på eller gro en hestehale i løbet af fem minutter, så kan du stadig opleve at kæmpe som en sumobryder.

Hos Eventhall kan du opleve at være en ægte sumobryder, når du bliver iført en stor dragt og en skumhjelm med en hestehale. Træd ind i ringen, og find din indre bryder frem, når du skal kæmpe mod din modstander.

Se flere billeder af Sumobrydning i Eventhall her.

For at vinde skal modstanderen have begge fødder udenfor den røde cirkel eller ligge på jorden med kroppen. Du kan vælge at bruge dine muskler og trække, hive, skubbe for at vinde. Eller du kan bruge list og overrumple din modstander med at stå fast eller dreje så din modstander pludselig står udenfor cirklen. Arenaen udgøres af en 4×4 meter skummadras, så du lander blødt hvis din modstander skulle overrumple dig. Vi har også et junior-sæt til de små, anbefalet alder 8-16 år.

Skal der ske noget anderledes til din fødselsdag, børnefødselsdag, polterabend, familiefest, firmafest eller fest med venner eller kollegaer? Så lej vores sumodragter, og få en uforglemmelig og sjov dag. Danmarks absolut billigste.

Sumobrydning 

Andre aktiviteter:

← TilbageFrem →

Sumobrydning

Er du ikke lige typen, der kan tage 200 kilo på fem minutter?  Bare rolig – du kan stadig få lov at opleve at være en rigtig sumobryder. Hos Eventhall trækker du i en stor dragt, der får din krop til at ligne en sumobryder fra Japan. Du får chancen for at tæske din modstander på bedste bryder-facon.

60 MIN 125 KR/PERS.