Eventhall udendørs paintball baner

Eventhall paintball
Eventhall har 6 paintball baner. Banerne ligger lige overfor det gamle METRO i Slet, hvor DAVIDSEN tømmerhandel/trælast ligger nu. Vi tilbyder sjov og action til alle der tør prøve paintball. Vi har baner i forskellige størrelser, så vi kan tilbyde noget til grupper i alle størrelser.
I alt er der ca. 25.000 m2, at løbe rundt på, så du skal nok blive træt. Vi har masser af parkeringspladser og har et lille overdækket klubhus tæt på banerne, hvor man kan nyde købte drikkevare og mad (sandwich eller pizza).

Banerne er anderledes hos os, fordi vi har brugt tid og energi på forhindringerne i form af betonrør, små kunstige huse med vinduer og skydeskår, militære ammunitions kasser, bildæk, olietønder, træer, buske og lign. så alle uanset niveau, kan blive udfordret på banerne.
I vinterhalvåret spiller vi med anti-frost kugler, så vi kan spille året igennem. Vi har også sat lys op på en af banerne, så I kan spille, efter det er blevet mørkt. Vi glæder os, til at tage imod dig og give dit team en sjov oplevelse på Eventhalls udendørs paintball baner.

Ring på tlf: 60 19 87 52 (kl.09-18) for booking.

Se vores udendørs paintball baner her

Fotos fra Klubhuset og skydebanen

Bane 1: BETONBANEN
Banen er 2.500 m2, og derfor ideel til mindre grupper op til 30 personer. Banen er synlig fra klubhuset, så alle deltagere kan følge med i spillets udvikling fra siden uden at blive skudt. Banen er indrettet med mange dækninger i form af betonrør, skyttegrave, militære ammunitionskasser, tønder, bildæk mm., der kan beskytte dig imod kuglerne og samtidig give dig et overblik over, hvordan dine holdkammerater rykker frem. Derfor er kommunikationen også nemmere og spillene lidt hurtigere.

Luftfoto af Betonbanen

Bane 2: BYBANEN (med lys på banen)
Banen er 2.500 m2, og derfor ideel til mindre grupper på op til 30 personer. Forhindringerne skal simulere en lille by, som skal indtages af begge hold. Derfor byder denne bane også på en del taktiske overvejelser, som kan aftales med holdkammeraterne inden fremrykning. Banen er synlig fra klubhuset, og derfor kan alle deltagere følge med i spillets udvikling fra siden uden at blive skudt. Den er indrettet med mange dækninger i form af små kunstige huse med vinduer og skydeskår, militære ammunitionskasser, bildæk og lign. der kan beskytte dig imod kuglerne. I vinterhalvåret, er det muligt, at spille med anti-frost kugler og lys på banen, så I kan spille efter det er blevet mørkt.

Luftfoto af Bybanen

Bane 3: NATURBANEN
Banen er 10.000 m2, og er den største bane hos Eventhall. Den er derfor ideel til større grupper på over 30 personer. Ligesom de to andre baner er naturbanen indrettet med mange dækninger i form af betonrør, små kunstige huse med vinduer og skydeskår, militære ammunitionskasser og bildæk. Derudover giver de mange træer og buske nye muligheder i forhold til taktik og strategi. På banen er også et lille vandløb. Det kræver lidt mere af holdet for at sikre kommunikationen på denne store bane. Her handler det mere om taktiske overvejelser, for at man kan vinde kampen. Grundet størrelsen, tager spillene  ofte lidt længere tid.

Luftfoto af Naturbanen

Luftfoto af bilbanen (anbefalet deltagere 4-10 pers.)

Luftfoto af pallebanen (anbefalet deltagere 10-50 pers.)

Luftfoto af tøndebanen (anbefalet deltagere 10-50 pers.)

4 min paintball video inkl. NATURBANEN

Vi tilbyder 3 pakker:

NYBEGYNDER PAKKEN
Koster 249 kr. pr. person for 120 min inkl 100 skud pr person.

ACTIONART PAKKEN
Koster 349 kr. pr. person for 120 min. inkl. 100 skud pr person + unikt kunstværk med nummeret certifikat.

RAMBO PAKKEN
Koster 495 kr. pr. person for 120 min inkl. 500 skud pr person.

Ekstra paintball kugler koster 1 kr stk eller 375 kr. for 500 kugler.

Hvad er med i prisen

 • 2 timers paintball action.
 • Leje af paintball gevær.
 • Kugler (antal afhænger af pakkevalg).
 • Kedeldragt og Maske.
 • Fri luftopfyldning (200 bar).
 • Instruktion.
 • Paintball spil på vores 3 baner.

Transport
Tryk her for kørselsvejledning

Buslinier der holder på og ved Sletvej:
Linier 1A – 200 – 202.
Det tager cirka 10 min. at gå fra stoppestedet.

(letbanen kommer snart)
Adressen er: Sletvej 33, 8310 Tranbjerg

Bruger du briller, anbefaler vi, at du tager kontaktlinser på, når skal spille paintball, da nogle brilletyper kan være besværlige at have på under paintballmasken. Er du mellem 16-18 år skal du downloade vores forældretilladelse

Velkomst og rundtur på vores paintball baner

UZI Paintball

Komplet Eventhall uzi paintball gevær med luftflaske

UZi paintball er et nyt gevær indenfor paintball, beregnet til urban warfare (bykamp). Våbnet er mindre og lettere for at kunne komme hurtigt rundt og imellem de forskellige forhindringer. Det er designet med et kompakt løb, uden at det går ud over præcisionen. Grebet og huset er lavet i hårdføre metaldele for bedre at kunne modstå slag. På modellen er der tilføjet front-greb for bedre præcision, når du sigter. Lufttanken er tilpasset så den fylder mindre, er lettere og giver en perfekt balance og tyngde.

Når du først har prøvet dette gevær, vil du ikke spille med de gamle klodsede geværer som man finder på mange gamle paintball baner. Når det er sekunderne der tæller, så vil man have så mange fordele så muligt.

Sammen med geværet, får du også en kedeldragt, der beskytter dit tøj mod malingen fra kuglerne. Dragten er også med til at tage en del af slaget fra kuglerne, så det ikke gør ondt, når du bliver ramt. For at beskytte øjne og hoved, skal du have en paintballhjelm på.

Hvis du bruger briller, er det en god ide at tage dem af, de nogle brilletyper er besværlige at have på indenunder masken. Hvis har kontaktlinser, anbefaler vi, at du tager dem på.

SPILTYPER

Capture the Flag

I Capture the Flag skal der bruges et område at spille på, med to felter i hver sin ende. Herudover skal der bruges to hold med minimum 2 spillere på hvert hold. Capture the Flag går ud på, at man skal have fat i det andet holds flag, og returnere flaget til sin egen base, dette skal gøres uden at blive ramt af en paintball. Bliver man ramt, er man ude.

Før Capture the Flag starter, skal man have fastsat hvor lang tid man spiller, og hvor mange gange man skal hente flaget fra modstanderens base og hjem til sin egen base. Alle spillere fra de to hold skal vide hvor flaget er placeret, og det skal være synligt for alle spillere under hele spillet. Bliver man ramt imens man har flaget, skal man droppe flaget, der hvor man bliver ramt, og er derefter ude af spillet.

Der er to måder at vinde spillet på i Capture the Flag. Den første måde er at hente flaget hjem til sin egen base de antal gange, som er aftalt inden spillets start.
Den anden måde at vinde på i Capture the Flag, er at eliminere alle spillere fra modstanderholdet.

For eksempel spilles Capture the flag kun med et Flag i EventHall, hvorimod at man bruger to flag andre steder.

Duel 1-2-1

Duellen er et meget simpelt spil, som du måske har set i mange western film. Duel 1-2-1 handler om præcision, hurtighed og kølighed, idet man kun har én kugle at fyre af. Spillet starter med, at to personer står med ryggen mod hinanden, og herfra tager man 10 skridt og vender sig om. Den der rammer først vinder duellen. Som beskrevet før kræver duel 1-2-1 præcision, hurtighed og kølighed, idet at man skal være den første til at ramme, men samtidig har man kun én kugle. Misser man med den kugle, er chancen for at tabe duellen meget stor.

Rabbit Hunt

En person får et kaninkostume på, og så er der ellers jagt på kaninen. Her er det alle spillere mod kaninen. Det er især et meget populært spil til polterabend. En variation af spillet går ud på, at brudgommen spiller mod to af sine venner ad gangen, og skal have elimineret alle sine venner, for at vinde spillet.

Der kan spilles med forskellige regler i den sidste form for Rabbit Hunt. Den første regel kunne være at brudgommen med kaninudstyret på, ikke må blive ramt, hvis han vil vinde spillet. Den anden regel kunne være at han skal eliminere alle sine venner, før spillet er færdigt. Så uanset hvor mange gange han bliver ramt, er spillet stadig i gang, og slutter først, når han har elimineret sine venner.

Speedball

Speedball er meget ligesom de andre spiltyper, men handler om hurtighed. Forskellen mellem Speedball og Capture the Flag, er tiden der bliver spillet, og som regel som banes størrelse. I Speedball bliver man opdelt på to hold, som hver får deres egen base i hver sin ende af banen. Herefter går det taktiske spil i gang. Hvert hold skal indbyrdes blive enige om, hvilken bunker, I vil gemme sig bag ved, når spillet starter. I Speedball er de to baser som regel åbne, så man kan se hinanden. Derfor, er det rigtig vigtigt at få lagt en god strategi for, hvilke bunkers, der skal bruges og hvem der skal være bag de forskellige bunkers. Som regel er disse bunkers menneskeskabte, og der er mange forskellige slags, så spillerne både kan rulle, kravle, springe og stå oprejst bag dem.

En anden vigtig ting i Speedball, er at vise så lidt som muligt af ens krop, når man er bag en bunker. Det skal helst kun skal være hovedet og sit gevær. Det er også vigtigt i Speedball at være stille og have interne strategier klar, så modstanderholdet ikke ved, hvor man er. Når man skal skifte bunker i Speedball, har man som regel højest tre sekunder til dette. Når man først har skudt på modstanderen fra en bunker, så ved de godt, hvor man er. Og så går der ikke mange sekunder, før man selv bliver bliver beskudt.

I Speedball spiller man ofte på en kort bane, idet at man er tættere på sin modstander, og spillene kun tager 120 sekunder. Derfor er det rigtig godt med en kort bane. Efter man har spillet et spil på 120 sekunder, går man ned i tid og spiller et spil på 90 sekunder.

Spillet er slut, når der er gået henholdsvis 120 sekunder og 90 sekunder. Vinderholdet er det hold, der har flest spillere tilbage. En anden måde at vinde på, er at eliminere alle spillere fra modstanderholdet, inden tiden er løbet ud.

Team death match

I Team death match skal der bruges et område at spille på, hvor der er to felter i hver sin ende, disse to felter er en base for hvert af de to hold. Man starter Team death match ved at dele spillere op i to hold, og de får så hver sin base. Herefter går spillet i gang. I Team death match er der meget simple regler. Det handler nemlig kun om at eliminere alle spillere fra modstanderholdet. Team death match bliver som regel brugt som et opvarmningsspil, idet at spillet går meget hurtigt.

Nogle gange bliver spillet Team death match spillet med multiple lives, hvilket vil sige, at man aftaler, hvor mange gange hver person skal dø, inden personen er ude af spillet. Her bruger man tit ét, to eller tre liv. I denne form for Team death match, er reglerne lige så simple som i den oprindelige udgave, forskellen er bare, at man tit har mere end ét liv. Når man bliver skudt, skal man tilbage til sin egen base, inden man er med i spillet igen. Bliver man skudt på vej tilbage til sin base, tæller det kun for ét liv.

Oversigt over paintball banerne

Paintball baneoversigt hos eventhall i aarhus

Prøv vores vilde Paintball baner

Andre aktiviteter:

Frem →

Kæmp mod dine venner på vores paintball baner og se, hvem der kan skyde hinanden først.

OBS: Du skal være 16 år for at spille paintball. Hvis du er mellem 16-18 år skal du downloade vores forældretilladelse.

Vi anbefaler, at du medbringer ekstra sko, der gerne må blive beskidte.

FRA 249 KR. PR. PERSON

Vi tilbyder 3 pakker:

NYBEGYNDER PAKKEN
Koster 249 kr. pr. person for 120 min. inkl 100 skud pr person.

ACTIONART PAKKEN
Koster 349 kr. pr. person for 120 min. inkl. 100 skud pr person + unikt kunstværk med nummeret certifikat.

RAMBO PAKKEN
Koster 495 kr. pr. person for 120 min. inkl. 500 skud pr person

Paintball kugler købes efter behov på dagen. Ekstra paintball kugler koster 1 kr pr. stk eller 375 kr. for 500 kugler.

 

Adressen er: Sletvej 33, 8310 Tranbjerg

Hvad er med i prisen

 • 2 timers paintball action.
 • Leje af paintball gevær.
 • Kugler (antal afhænger af pakkevalg).
 • Kedeldragt og Maske.
 • Fri luftopfyldning (200 bar).
 • Instruktion.

Paintball program:

1. Velkomst af vores instruktører.
2. Accept af vores sikkerhedsregler.
3. Sikkerhedsbriefing til Paintball (Vi anbefaler kontaktlinser under masken).
4. Gennemgang af banerne og spillet starter. Der er mulighed for at holde pauser undervejs.
5. Paintball afsluttes med feedback og evaluering.

Baneoversigt

Paintball baneoversigt hos eventhall i aarhus
Børn & Unge i Eventhall

Børn og unge er velkommen i Eventhall. OBS min. alder til Paintball er 16 år.
Downloade forældre tilladelse til paintball her.
Vi afholder også børnefødselsdage, sidste skoledag og blå mandag.
Der er mulighed for at medbringe barnevogn.

Er der regler for paintball?

Der er nogle få men vigtige regler alle skal overholde:

 1. Kun adgang på banen for personer over 16 år. Personer under 18 år skal medbringe underskrevet forældretilladelse.
  Forældrene kan selv lave en eller finde en skabelon her på websiden.
 2. Under hele opholdet på banen er man iført dragt og har maske på.
 3. Det er strengt forbudt at skyde udenfor banen.
 4. Mindste skudafstand er 2 meter. Er man tættere på, benyttes ’bang, du er død’ reglen. Fysisk kontakt er forbudt.
 5. Bliver man ramt på sit våben eller af rikochetter, er man ikke død.
 6. Er man uenig om hvem der er ”ramt” først, eller i tvivl, så går begge spillere ud.
 7. Bliver man ramt af sine medspillere er man død.
 8. Våben må kun tages ud fra banen, hvis det er sikret og magasinet er udtaget.
  Peg altid nedad med våbenet, og rør ikke aftrækkeren.
 9. Instruktørens afgørelser skal altid respekteres, overtrædelse af regelsættet kan medføre bortvisning.
 10. Tal altid i en pæn tone til dine modspillere.

Husk altid at spillet er for sjov og alle skal kunne være med.

Hvad er aldersgrænsen for paintball?

Du skal være over 16 år for at kunne spille paintball. Er du mellem 16-18 år skal du downloade vores forældretilladelse og medbringe underskreven i hallen.

Hvad er Paintball?

Paintball er en sport, hvor man skyder sine modstandere med store kugler (22 mm i diameter) i en lille tynd gummi-skal. Kuglerne skydes af sted med et gevær og indeni hver kugle findes der maling som markerer spillerne når de bliver ramt. Man spiller i en overtræksdragt og med maske for at beskytte sit tøj og sit hoved.

 

Vi ønsker ikke at prøve paintball

I Eventhall tilbyder vi også pakker uden paintball nemlig Funsession, som indeholder alle de oppustelige aktiviteter.

Tilkøb: Vi filmer paintball kampen med en drone og redigere videoen, du modtager en færdig video på 2-3 min. 48 timer efter kampen er afviklet.