Bumperz video

Lej Bumperz og spil fodbold imod hinanden på en ny måde

Bumperz kan bruges i sportshaller, på stranden, på fodboldbanen, campingpladser osv. Det eneste man skal være opmærksom på, er at der ikke må ligge små sten på banen imens man bruger disse Bumperz, idet at små sten kan ødelægge boldene. Når man har fundet banen, og er sikker på at der ikke er små sten på banen, er det bare om at komme i gang. Bumperz kan både bruges af gamle som unge, og piger som drenge, man skal bare huske at have den rigtige størrelse bold alt afhængig af om det er til børn eller voksne.

Der er mange forskellige spiltyper til Bumperz, disse spiltyper vil blive beskrevet nedenfor.

 

Spiltyper:
Der er mange forskellige spiltyper indenfor Bumperz, og det er stort set kun fantasien som sætter grænser når man først har disse Bumperz på. Herunder vil der blive beskrevet nogle af de mest almindelige spiltyper indenfor Bumperz, og nogle af de sjoveste. De tre spiltyper der vil blive beskrevet herunder er Bumperz sumobrydning, Bumperz fodbold og Bumperz kamp.

Bumperz sumobrydning går ud på det samme som almindelig sumobrydning, det gælder om at få lagt sin modstander ned eller få skubbet modstanderen ud af banen. Det der gør dette spil svært i forhold til almindelig sumobrydning er at man ikke har sine arme og hænder fri til at tage fat i sin modstander med. Derfor gælder dette spil om at få skubbet sin modstander ud af banen. Spillet starter med at hver spiller tager sin Bumper på og stiller sig klar inde i ringen, derefter forklarer dommeren reglerne for dette spil, og når dommeren siger go, er spillet i gang. Bumperz sumobrydning er bedst ud af tre omgange, så når den ene spiller har vundet to omgange er spillet færdigt.

Bumperz fodbold er præcist ligesom helt almindelig fodbold, forskellen er bare at man har disse Bumperz på, og derfor kan man løbe ind i modstanderen uden at der sker noget. I Bumperz fodbold kan der spilles på et eller på to mål, alt afhængig af hvor mange man er, og om man synes at det skal være to hold mod hinanden eller alle mod alle. Spiller man på et mål, er det alle mod alle og man starter i den anden ende af banen i forhold til hvor målet er, og det gælder så om at få scoret. Spiller man på to mål er det de to hold imod hinanden, og foregår ligesom almindelig fodbold. Reglerne for hvor meget man må gøre ved hinanden, aftales med instruktøren og spilleren inden spillet går i gang.

Bumperz kamp er lidt ligesom sumobrydning. Forskellen ligger i at man er flere på banen af gangen, for eksempel kan man være ti spillere på banen af gangen, og den som sidst kommer ned at ligge har vundet spillet. Det vil sige at det er alle mod alle, og når man har været nede at ligge, er man ude af spillet og kan derfor ikke bare rejse sig op og være med i spillet igen.

 

Udlejning af Bumperz til voksne og børn – Skal du holde fødselsdag, fest eller polterabend er det muligt at leje Bumperz. Når du lejer vores Bumperz, er du sikker på en sjov og uforglemmelig dag. Læs mere om leje af Bumperz her.

Bumperz i Aarhus

Bumperz er en sjov måde at spille fodbold eller prøve sumobrydning på. Når man har Bumperz på kan man løbe ind i hinanden uden at slå sig, dreje rundt på hovedet og wrestle mod hinanden. Bumperz har 6 store luftlommer, som beskytter en imod at komme til skade, dette betyder at man kan lave mange sjove ting med disse Bumperz på, uden at komme til skade. Det er ganske ufarligt at benytte Bumperz, da de beskytter som en airbag.

60 MIN 3.000 KR. FOR 6 STK.